VRAGEN OF LEKKAGE? BEL ONS: (040) 248 39 00

Kwaliteit en Certificering

Van der Meer Dakbedekking staat voor kwaliteit en werkt derhalve volgens verschillende richtlijnen, erkenningen en keurmerken. Wij zijn o.a. gecertificeerd VCA* – Veiligheidscertificaat en ook beschikken we over het KOMO procescertificaat, dat onder toezicht staat van Kiwa. Extra zekerheid wordt gegeven in de vorm van een degelijke bedrijfsgarantie, welke nog eens extra afgedekt kan worden door een “verzekerde” garantie.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is gericht op veiliger werken en om het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.

vca

Om veiligheid op het dak te garanderen voor zowel medewerkers als opdrachtgevers werken we volgens ‘Veilig en Gezond op het Dak’ van VEBIDAK, de branchevereniging voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven waar we als bedrijf bij zijn aangesloten.

komo