VRAGEN OF LEKKAGE? BEL ONS: (040) 248 39 00

Wie zijn we?

Van der Meer dakbedekkingen is gespecialiseerd in daken, zowel renovatie als nieuwbouw, voor professionele gebouwbeheerders, woningbouw corporaties en opdrachtgevers uit de bouw. Traditionele daken (zowel plat als hellend), maar ook energiedaken en duurzame daken. Kwaliteit, innovatie en beheer staan centraal in de aanpak van ons bedrijf.

In het ruim 30 jarig bestaan zijn de activiteiten van Van der Meer dakbedekkingen uitgegroeid van het uitsluitend aanbrengen van dakbedekkingen tot het compleet beheersen van dakbedekking systemen. Ook het maken van zowel bouwfysische- als windbelastingsberekeningen behoort tot de werkzaamheden. Het programma bestaat uit de levering en montage van alle soorten dakbedekking voor zowel platte als hellende daken. Indien nodig of gewenst behoort het vervangen c.q. aanbrengen van het dakbeschot tot de mogelijkheden.

De ontwikkelingen in onze branche staan zeker niet stil, integendeel, de hedendaagse architectuur, prestatie-eisen en wensen van opdrachtgevers eisen pasklare oplossingen voor elke onderconstructie en elk denkbaar detail, zodat na oplevering men altijd met vertrouwen kan terugkijken.

Bezoek hier de pagina: WAT WE DOEN.

image001

0703 2_B_09 09 14_Parkgevel 01

DSCF0729

Investering in een degelijk en goed dak begint bij kennis van zaken. Van der Meer dakbedekkingen inspecteert, adviseert, controleert en garandeert een goed eindproduct gebaseerd op ervaring, vakkennis en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen.

De huidige stand der techniek en kwaliteitseisen die men stelt aan het verwerken van dakbedekkingproducten, vereist evolutie van bedrijven. Kwaliteit wordt gewaarborgd door diverse certificeringen en erkenningen zoals VCA* – Veiligheidscertificaat en het KOMO procescertificaat, dat onder toezicht staat van Kiwa. Extra zekerheid wordt gegeven in de vorm van een degelijke bedrijfsgarantie, welke nog eens extra afgedekt kan worden door een “verzekerde” garantie.

Wanneer u vragen en/of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier.